Θερμοπρόσοψη

Θερμοπρόσοψη

Ολοκληρωμένα Έργα
0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
memphis_2.png
memphis_5.png
Θερμοπροσοψη.

Γιατί βελτιώνει την άνεση της διαβίωσης

Με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης επιτυγχάνεται θερμική άνεση όλο το χρόνο, διατηρώντας κατά το δυνατόν την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την εξοικονόμηση ενέργειας για ψύξη και θέρμανση.

Το σπίτι µένει ζεστό το χειµώνα και δροσερό το καλοκαίρι και όλο το χρόνο απολαµβάνου-µε ένα ευχάριστο και υγιεινό εσωτερικό κλίµα.

Επιπλέον το σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης προστατεύει από τη βροχή, τον παγε-τό, την ζέστη και τον ήλιο τον σκελετό του κτιρίου.

Για να επιτευχθούν όλα αυτά απαιτούνται σωστή ανάπτυξη των προϊόντων και σωστή ε-φαρµογή Του συστηματος

Τα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης περνούν από τις πλέον δύσκολες πιστοποιή-σεις στην οικοδοµική βιοµηχανία.

Η Ιστορίας μας

Βουμβουλάκης Γ. & Κ..

Οι εργολάβοι Γ & Κ Βουμβουλάκης, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία στις οικοδομικές κατασκευές, καθώς δραστηριοποιούνται από το 1967 ως οικογενειακή επιχείρηση. Αναλαμβάνουν ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ όπως ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΚΤΙΡΙΑ – ΣΟΒΑΔΕΣ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ– ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ.

Διακρίνομαστε για την επιμελημένη εργασία, την τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή οργάνωση, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

voumvoulakis kataskeyastiki

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια δωρεάν προσφορά για το έργο σας

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
Προτεινόμενα

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας τρόπος για να καταλάβουμε ότι το σπίτι μας χρειάζεται μόνωση είναι αν ήδη αντιμετω-πίζουμε το πρόβλημα της μούχλας ή της μαυρίλας στους τοίχους. Αυτό συμβαίνει λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας από το εσωτερικό του σπιτιού με το εξωτερικό. Με απλά λόγια όταν ανοίγουμε την θέρμανση ο ζεστός αέρας θερμαίνεται και ανεβαίνει προς τα πάνω λόγω του ότι είναι ελαφρύτερος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συναντάται με τα αμόνωτα κρύα στοιχεία και να δημιουργούνται υγροποιήσεις. Εκεί μαζεύονται μικροοργανισμοί και δημιουργούν τη μού-χλα.

Η μόνωση είναι απαραίτητη επέμβαση στο κτίριο αρχικά για να έχουμε σωστές συνθήκες δια-βίωσης για τα άτομα που ζουν σε αυτό και επίσης για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.
Μπορούμε να φανταστούμε ένα αμόνωτο κτίριο σαν ένα τρύπιο κουβά. Όσο νερό και να ρίξου-με μέσα πάλι αυτό θα τρέχει από τις τρύπες. Όσο περισσότερες τρύπες καλύψουμε τόσο πιο αργά θα φεύγει το νερό. Έτσι λειτουργούν και οι μονώσεις. Όσο περισσότερες ενεργειακές ε-πεμβάσεις κάνουμε στο κτίριό μας τόσο μειώνουμε τις ενεργειακές του απώλειες. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσουμε ένα “κέλυφος” στο κτίριο έτσι ώστε να μην υπάρχουν τρόποι διαφυγής της θερμότητας.
Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε στο ελάχιστο την κατανάλωση πετρελαίου το χειμώνα για να ζεστάνουμε το χώρο μας και την κατανάλωση ρεύματος το καλοκαίρι για την δροσιά του.